Profil

Hvorfor har du specialiseret dig i parterapi med utroskab som fokuspunkt?

Mine 16 års erfaring som terapeut har vist mig, at parterapien kan noget andet end individuel terapi. Man kan i det terapeutiske rum heale hinanden på et dybt plan ved ikke blot at tale om hinanden, men føre dialog med hinanden. Og utroskab er en af de dybeste kriser i parforholdet, men samtidig er det min erfaring, at selv det kan føre til stor udvikling og dyb selvindsigt, hvis man får den rette støtte og hjælp til at finde vej i et tillidsbrud, der kan virke uoverskueligt.

Hvorfor så vigtigt?
Det er vigtigt for ens fortsatte kærlighedsliv at få bearbejdet det tillidsbrud, der er sket. Uanset om man bliver sammen eller ej. Det vil sætte jer i stand til at se det mønster imellem jer, som er den dybere årsdag til krisen. Er der børn involveret vil det også være en gave til dem. Børn kan være som "svampe", der suger forældrenes ubearbejdede materiale til sig, uden at vide hvad de skal stille op med det.

Når utroskab rammer kan det for nogle føles nærmest traumatisk. Jeg bliver måske ringet op af en person, der for en stund har mistet tilliden til verden og først og fremmest til den person, som man har valgt at dele sit liv med, og det slår hårdt! Det er min erfaring, at det er muligt at forstå sine egne og partnerens reaktionsmønstre i en sådan krise. Og ja, der er et liv efter utroskab, men det kommer til at se anderledes ud, hvad enten man bliver sammen eller ej. Nogle gange er utroskab et menneskes måde at vise, at man vil ud at et forhold, men ikke har evnen til at sige det direkte, trods al den smerte der forårsager. Andre gange er det et tegn på, at man har givet op i forhold til opmærksomhed, sex og kærlighed, og derfor søger det et andet sted, selvom man helst vil sin partner.

Priser

 • Individuel terapi

  1,5 time: 1200,-

 • Terapi/Coaching

  1 time: 850,-

 • Parterapi

  2 time: 1800,-

 • Telefonkonsultation

  1 time: 850,-

Er du under uddannelse eller uden job aftales pris individuelt.